Over ons

Welkom bij RVwielen, de specialist in de verkoop van zowel nieuw als jong gebruikte originele wielsets, voor zowel personen, bestel & bedrijfsauto’s voor vaak de nieuwste modellen, tegen de meest scherpe prijzen. Door de duidelijke omschrijving en foto’s weet u altijd wat u kunt verwachten en zijn eventuele schades duidelijk te herkennen en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Wie is RVwielen

Achter RVwielen staat Roy Vos. Een jonge, gedreven en enthousiaste ondernemer met een passie voor originele wielsets. Roy werkte een aantal jaar voor een Volvo-dealer en bekleedde daarna verschillende commerciële functies. In 2017 maakte hij zijn droom waar en startte hij in de verkoop van originele wielsets, onder de naam RVwielen.

 

Webshop

U kunt eenvoudig en veilig door de door u gewenste originele wielset, velgen, banden bestellen in onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. De bezorgkosten binnen Nederland & Belgie zijn GRATIS.

 

Afhalen

U kunt de originele wielset, velgen, banden ook bij mij afhalen, door onze flexibele openingstijden, ook in de avond en in de weekenden, kunnen wij in overleg met een voor u geschikte dag en tijdstip, het afhaalmoment afstemmen.

 

Prijzen

Genoemde bedragen, zijn marge bedragen, tenzij anders vermeld.

 

Garantie

Op alle aankopen zit 1 jaar garantie (raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie).

 

Velgen wax bescherming

Alle velgen zijn behandeld met een speciale velgen wax, zodat uw velgen optimaal beschermt zijn tegen remstofvuil, pekel en alle andere weersinvloeden en geeft deze een mooie diepe glans.

 

Betaalmogelijkheden

Contant, online & pin.

 

Graag tot ziens bij RVwielen.